Betaalmethoden

  • Home
  • /
  • Betaalmethoden

Betaalmethoden

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van webshop en online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

www.dutchfordesign.com kent de volgende betaalmethoden:
iDEAL PayPal MasterCard Maestro Visa Bancontact / Mister Cash SOFORT BankingBank transfer

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

Kies iDEAL als betaalmethode. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van uw bank. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd! Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Aan betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

iDEAL wordt ondersteund door:
      

Creditcard
MasterCardMaestroVisa
Een creditcard is een universeel betaalmiddel, waarmee u achteraf betaalt. LijstenOrnament.nl accepteert betalingen met Mastercard, Maestro en Visa.Aan betaling met een creditcard zijn geen extra kosten verbonden.Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash is een online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Maakt u gebruik van internetbankieren bij AXA Bank, Belfius, BNP Paribas Fortis, FINTRO, ING, KBC, CBC en VDK Spaarbank dan kunt u direct met Bancontact/Mister Cash betalen. U rekent direct uw aankopen af in de voor u vertrouwde bankomgeving.
Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact/Mister Cash.

Aan betalingen via Bancontact/Mister Cash zijn geen extra kosten verbonden.Bancontact/Mister Cash wordt ondersteund door:

Sofort Banking
SOFORT Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland.
Kijk voor meer informatie op de website van SOFORT BankingAan betalingen via SOFORT Banking zijn geen extra kosten verbonden.

Belfius

Kijk voor meer informatie op de website van Belfius

Aan betalingen via Belfius zijn geen extra kosten verbonden.

Overschrijving per bank
Bank transfer

U kunt bij het afrekenen ook kiezen voor overschrijven per bank: u kunt dan het verschuldigde bedrag overmaken via een gewone bankbetaling. Volg de instructies die u krijgt bij deze betalingskeuze.
Uw bestelling zal vervolgens in behandeling worden genomen als de betaling op onze rekening is bijgeboekt.
Aan vooruitbetaling per bank zijn geen extra kosten verbonden.

Rembours

Ook is het mogelijk om de bestelling onder rembours te laten versturen, hieraan zijn wel extra kosten verbonden afhankelijk van de hoogte van het bestelbedrag. Neem contact met ons op voor meer informatie.